У Києві зробили важливе попередження водіям: деталі від поліції

В українській столиці поліція нагадала водіям про обов'язкове використання ременів безпеки під час поїздок в авто

В українській столиці поліція нагадала водіям про обов'язкове використання ременів безпеки під час поїздок в автомобілях. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Патрульної поліції Києва.

За словами правоохоронців, і використання ременів безпеки є обов'язковим для водія та всіх пасажирів, у тому числі тих, які знаходяться на задньому сидінні.

Зазначається, що за невиконання цього правила передбачено штраф у розмірі 510 гривень. Водіїв та пасажирів закликали бути відповідальними під час дорожнього руху та піклуватися про своє життя.

Нагадаємо, що в українській столиці розглянуть питання про скасування зупинки громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого спільнотою Пасажири Києва.

За словами ініціативи, транспортна комісія Київради не підтримала петицію киян про відміну зупинки транспорту під час повітряних тривог.

Голова комісії Олексій Окопний зазначає, що рішення про скасування зупинок не відповідає транспортній комісії, як і Київради. Він зазначив, що рішення зупиняти громадський транспорт ухвалила Рада оборони Києва.

Втім, транспортна комісія одноголосно підтримала рішення щодо направлення звернення громадян до Ради оборони. Рада оборони розгляне заклик про відміну зупинки транспорту на найближчому засіданні.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися