У кількох районах Києва надовго відключать гарячу воду

Де вже немає води та де невдовзі не буде

У кількох районах Києва заплановані масштабні гідравлічні випробування. Про це розповіли в комунальному підприємстві "Київтеплоенерго", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, з наступного тижня гідравлічні випробування розпочнуть на Мінському масиві, Нивках та в частині Шевченківського району Києва. Старт робіт запланований на вівторок, 18 квітня. Випробовування тут триватимуть близько 14 днів. Саме стільки часу потрібно, щоб перевірити стан тепломереж та обладнання теплоджерел. На цей час гаряче водопостачання відключать.

В Оболонському районі Києва відключать гарячу воду в межах вулиць Кондратюка, Калнишевського, Полярної, Автозаводської, Макіївської, Вишгородської, Мінського шосе. Розхолодження тепломережної води та роботи з підготовки схеми для проведення випробувань розпочнуть після опівдня 17 квітня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичні комунальники у Дніпровському районі вже почали підготовку теплових мереж до наступного опалювального сезону у Києві. У цьому районі до 26 квітня триватимуть гідравлічні випробування теплових магістралей ТОВ "Євро-Реконструкція". В самому ж підприємстві зазначили, що випробування також стартували у Дарницькому районі столиці. Гаряче водопостачання у Дніпровському районі Києва припинили для всіх споживачів, які підключені до систем теплопостачання в межах кількох вулиць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися