На Київщині проведуть важливе випробування: що потрібно знати мешканцям

У Білій Церкві на території Київської області проводитимуть гідравлічне випробування магістрального трубопроводу «ТЕЦ-місто»

У Білій Церкві на території Київської області проводитимуть гідравлічне випробування магістрального трубопроводу "ТЕЦ-місто". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунального підприємства "Білоцерківтепломережа".

За словами комунальників, 18 квітня у Білій Церкві на масиві Незалежності проводитимуть гідравлічне випробування магістрального трубопроводу.

З 10:00 мешканців масиву просять не створювати скупчень на зупинках: "ПК "Росава", "Завод СТВ", "Технікум (ОПТУ-9)", Кафе Челентано,

Також закликають не паркувати автомобілі на ділянці вул. Західний проїзд у кафе Челентано. Про виявлений прорив мережі можна повідомити за телефоном: 34-90-62; 093-324-05-37.

Нагадаємо, що в українській столиці очікуються підтоплення через інтенсивні дощі — йдеться про період з кінця квітня до початку травня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За прогнозами синоптиків, наприкінці квітня-початку травня очікуються рясні дощі. Очікувані максимальні рівні повені не загрожують промисловим об'єктам і житловим масивам. Можливе підтоплення деяких пляжів та зон відпочинку, а також деяких садово-дачних ділянок. Йдеться про села Осещина, Погреби, Хотянівка, Троєщина, Гнідин, Вишеньки та заплави Дніпра на півдні столиці.

Можливі часткові затоплення територій на дачних масивах: Воскресенські сади, Русанівські сади, Осокорки, Позняки, Вишеньки. Можливе часткове підтоплення у межах приватної та садово-дачної забудови на лівому березі Дніпра – в районі Південного мосту, а також затоки Берківщина.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися