У Києві планують витратити майже 2 млн гривень на ТО автомобілів топ-посадовців

У столиці заплатять майже 2 млн гривень за річне технічне обслуговування броньованих Мерседесів

Державна організація "Автобаза Державного управління справами" (ДУС) у Києві планує заплатити майже 2 млн гривень за річне технічне обслуговування автомобілів, якими користуються найвищі посадовці. Про це стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro, повідомляє "КиївВлада".

Як повідомляється, 7 квітня Державна організація "Автобаза ДУС" оголосила тендер на закупівлю послуг з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання. За технічне обслуговування автівок планують заплатити 1 мільйон 920 тисяч гривень. 

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 9600 гривень. Тендерні пропозиції будуть прийматися до 17 квітня. Сам аукціон має відбутися 18 квітня. 

Відповідно до тендерної документації, планується провести технічне обслуговування 5 броньованих автомобілів: двох Mercedes-Benz S 600 (2018 року випуску) та трьох Mercedes-Benz S 600 GUARD (2008 року випуску). 

Також для чотирьох автомобілів необхідно буде виготовити електричні та механічні ключі запалювання: для двох Mercedes-Benz S 600 та двох Mercedes-Benz S 600 GUARD. 

У січні "Автобаза ДУС" вже замовляла техогляд своїх автомобілів. Тоді за більш ніж два мільйони гривень технічне обслуговування автомобілів проводила компанія “Автомобільний дім Україна-Мерседес-Бенц”.

Нагадуємо, що столичну владу закликають перейменувати Мінський масив у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися