У Києві перекрили рух біля метро "Дружби народів": карта проїзду

У Печерському районі української столиці перекрили рух транспорту на вулиці Курганівській поблизу станції київського метрополітену "Дружби народів"

У Печерському районі українські столиці перекрили рух транспорту на вулиці Курганівській поблизу станції київського метрополітену "Дружби народів". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, фахівці будуть проводити заміну ділянки труби. Проїхати вулицею можуть лише автомобілі екстрених служб та громадський транспорт (118 автобус). Розрив відбувається на правій смузі дороги.

Фахівці "Київводоканалу" замінятимуть ділянку труби діаметром 300 мм. Довжина відрізка труби, що підлягає заміні, буде встановлена після повного розриву котловану. Споживачі залишаються із водопостачанням.

Нагадаємо, що в українській столиці розглянуть питання про скасування зупинки громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого спільнотою Пасажири Києва.

За словами ініціативи, транспортна комісія Київради не підтримала петицію киян про відміну зупинки транспорту під час повітряних тривог.

Голова комісії Олексій Окопний зазначає, що рішення про скасування зупинок не відповідає транспортній комісії, як і Київради. Він зазначив, що рішення зупиняти громадський транспорт ухвалила Рада оборони Києва.

Втім, транспортна комісія одноголосно підтримала рішення щодо направлення звернення громадян до Ради оборони. Рада оборони розгляне заклик про відміну зупинки транспорту на найближчому засіданні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися