У Київській області масово відключать світло: список адрес та графік

У Боярській громаді на території Київської області 20 квітня очікуються відключення електроенергії

У Боярській громаді на території Київської області 20 квітня очікуються відключення електроенергії – причиною стане проведення планових ремонтних робіт енергетиками компанії ДТЕК. Про це стало відомо з офіційного повідомлення прес-служби Боярської територіальної громади.

За словами чиновників, через виконання цих робіт відбудеться відключення електроенергії в наступних населених пунктах:

20.04.2023 з 09:00 до 17:00 - Малютянка: ОК "Горобки 2", Андріївська, ОК "Горобки", Успішна; Тарасівка: Шевченко; Боярка: І. Мазепи, Дачна; Жорнівка: Дачна, Лесі Українки, Кооперативний пров., Перемоги, Віталія Васильцова, Садова, Шляхова.

22.04.2023 з 09:00 до 17:00 - Тарасівка: Островського.

Нагадаємо, що на території Київської області збудують шість нових мостів та шляхопроводів, на що планується витратити 31 мільйон євро – відповідні проекти затвердили рішенням Кабінету міністрів України. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

За його словами, йдеться про затвердження проекту угоди, яка дозволить отримати 31 млн євро на відновлення шести мостів і шляхопроводів у Київській області.

"Це покращить логістику та сприятиме поверненню життя на деокуповані території", - додав Мельничук.

Станом на серпень 2022 року "Укравтодор" повідомляв про те, що всього в області налічується 15 зруйнованих мостів, 10 з яких – на дорогах державного значення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися