"Київгаз" зробив важливу заяву щодо платіжок: що потрібно знати

У компанії "Київгаз" зробили важливу заяву та пояснили, чому мешканцям української столиці приходить дві платіжки за блакитне паливо

У компанії "Київгаз" зробили важливу заяву та пояснили, чому мешканцям української столиці приходять дві платіжки за блакитне паливо. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

За словами газовиків, постачання та розподіл блакитного палива здійснюють дві різні компанії, тому приходять дві платіжки. За розподіл споживачі мають платити Київгазу, а за споживання – газопостачальній компанії.

З 1 травня 2022 року киян змінила газопостачальну компанію, але оператором газорозподільних мереж залишається "Київгаз". Саме він забезпечує транспортування блакитного палива до столичних будинків.

Нагадаємо, що у комунальному підприємстві "Київводоканал" запровадили нові платіжки за водопостачання — мешканці української столиці замість паперових квитанцій можуть отримувати рахунки за воду електронною поштою. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою підприємства.

За словами комунальників, це набагато зручніше і швидше, ніж чекати на паперові платіжки. Налаштувати отримання електронних квитанцій просто:

– зайдіть у свій особистий кабінет на сайті Київводоканалу

– перейдіть до розділу "Профіль"

– перевірте актуальність вказаної електронної пошти

– встановіть позначку про згоду на отримання квитанції в електронному вигляді.

Користуватися послугою можуть лише споживачі, які перебувають у прямій зоні обслуговування "Київводоканалу".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися