У Київській області очікуються тривалі відключення світла: графік та адреси

Мешканців одного з населених пунктів попередили про відключення світла

У Київській області 25 квітня проводитимуть ремонтні роботи в електромережах Яготинської громади. У зв'язку з цим, мешканців одного з населених пунктів попередили про тривалі відключення світла. Про це інформує Яготинська міськрада з посиланням на ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі".

У зв'язку з виконанням цих робіт, 25 квітня з 09:00 по 16:00 буде відключення електроенергії у населеному пункті:

- Капустинці - Лісовий пров., Миру.

Нагадуємо, що ДТЕК попередив про проведення планових ремонтних робіт в електромережах Фастівської громади. У зв'язку з цим, 23 квітня в одному з населених пунктів громади очікуються тривалі відключення електропостачання.

Також у комунальному підприємстві "Київводоканал" запровадили нові платіжки за водопостачання — мешканці української столиці замість паперових квитанцій можуть отримувати рахунки за воду електронною поштою.

"Коментарі" повідомляли, що на початку травня буде припинено водопостачання у місті Тетіїв. Це пов'язано з роботами з дезінфекції водопровідної мережі. У першу добу після відновлення водопостачання користуватися водою для харчових цілей категорично забороняється у зв'язку з підвищеним вмістом хлору у воді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися