У Києві ремонтують важливий трубопровід: чи відключатимуть воду

У Святошинському районі української столиці ремонтують важливий трубопровід на перехресті вулиць Григоровича-Барського та Симиренка

У Святошинському районі української столиці ремонтують важливий трубопровід на перехресті вулиць Григоровича-Барського та Симиренка. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київводоканал".

За словами комунальників, фахівці демонтують стару зношену трубу діаметром 0,5 метри. Після цього вони почнуть прокладати новий трубопровід загальною довжиною 57 метрів.

Кияни під час ремонтних робіт не мають незручностей.

"Щоб не завдавати незручностей мешканцям, ми знайшли можливість виконувати роботи без відключення водопостачання", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Бучі на території Київської області тимчасово відключили водопостачання у низці будинків через ремонтні роботи на водопроводі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Бучасервіс".

За словами комунальників, вони виявили серйозну поломку – зношування труби, яку вже неодноразово ремонтували попередні постачальники послуг. Тому частина вулиці Інститутської досі перебуває без води.

Фахівці вирішили повністю замінити зношену ділянку трубопроводу новою, щоб уникнути аварійних ситуацій надалі. Орієнтовний термін закінчення робіт: до 08:00 25 квітня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися