У Київській області спіймали недобросовісних рибалок

На рибалок складено 6 протоколів

У Київській області спіймали недобросовісних рибалок на Канівському водосховищі. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Столичного округу, передають "Коментарі".

Вчора, 24 квітня, поблизу села Кийлів у Київській області екоінспекторами було виявлено пʼять фактів порушення правил рибальства.

Під час нерестової заборони громадяни виловлювали рибу, перевищивши дозволену кількість знарядь лову та гачків, що є порушенням Правил любительського і спортивного рибальства.

На рибалок складено 6 протоколів. Завдяки вчасним превентивним заходам збитки рибному господарству рибалки заподіяти не встигли. 

В екологічній інспекції нагадують, що з 1 квітня розпочався весняно-літній період нересту риби у Києві та Київській області. Київським рибоохоронним патрулем підписано наказ про заходи із забезпечення охорони водних біоресурсів у період нересту.

Нагадуємо, що в Київській області чоловік риболовив під час нересту та отримав штраф у пів мільйона гривень. На Канівському водосховищі поблизу села Кийлів на Київщині екоінспектори виявили факт грубого порушення правил рибальства. Рибалка здійснював лов риби за допомогою 8 сіток. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

26 квітня 2023, 19:15

Как с простого рибака так завжди усі гроши забрати , бо браконьєрів вже нема, бо воюют. Да впіймали дуже злочинного, а самі на 2 мільона наверное свіснули. Как так для промисла 1- тонах - 1500гр , адля рибака с вудкой 1 - ребеха -1500гр. Ну і де тут чесність?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися