У Київській області планують тривале відключення води: графік

На території Київської області у Вишгороді 27 та 28 квітня заплановано відключення водопостачання

На території Київської області у Вишгороді 27 та 28 квітня заплановано відключення водопостачання – причиною стане профілактична дезінфекція мережі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Вишгорода Олександром Момотом.

За його словами, з метою забезпечення якісною питною водою мешканців міста, Вишгородське ДКП "Водоканал" повідомляє, що з 09-00 год 27 квітня до 16-00 год 28 квітня підприємство проводитиме роботи з профілактичної дезінфекції водопровідної мережі.

Момот зазначив, що користування холодною водою можливе лише після 16 години 28 квітня. Перед використанням необхідно злити воду із водопровідного крана протягом 15 хвилин.

Нагадаємо, що на території Київської області 25 і 26 квітня очікується нова хвиля повені через весняний паводок. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Відомо, що на Дніпрі у Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах Київської області утримуватиметься затоплення заплавних територій та часткове затоплення низьких прирічкових територій.

Оголошено перший рівень небезпеки – жовтий. У разі надзвичайної ситуації мешканців закликали дзвонити за телефоном 101.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися