На Київщині серйозно змінять дорожній рух: список адрес

У Обухівському районі на території Київської області серйозно зміниться дорожній рух — йдеться про проведення ремонту низки доріг

У Обухівському районі на території Київської області серйозно зміниться дорожній рух — йдеться про проведення ремонту низки доріг. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що 11 квітня виконавчий комітет Обухівської міської ради опублікував кілька тендерних оголошень щодо пошуку підрядника для проведення поточного ремонту доріг.

Всього на ремонт влади Обухівської громади виділили 4649443 грн. Зокрема, відремонтувати дорожнє покриття планують за такими адресами:

- вул. Воїнів у с. Перегонівка – вартість ремонту 179 тис.965 гривень. Закінчити роботу потрібно на початок червня.

- вул. Васильківська, вул. Тараса Шевченка у с. Нещерів - вартість ремонту 318 501 грн. Виконати ремонт потрібно до 15 червня.

— вулиці Малишка, Піщана, Васильківська, Зарічна, Ярівська, Трипільська, Каштанова, Київська, Миру, Отамана Зеленого, Чепеліков, Соборна, Б. Хмельницького, мкрн. Яблуневий, мкрн. Сосновий, ж.м. Цибулина, ж.м. Полянський, 1, с. Тацінки у м. Обухів – вартість ремонту 3 704 608 грн. Закінчити ремонт потрібно на початок червня.

Також 17 квітня виконавчий комітет Обухівської міської ради опублікував намір провести поточний ремонт дороги вул. М. Васильківського у с. 1 травня. Очікувана вартість ремонту складає 209502 грн. Виконати ремонт потрібно до 15 червня.

Окрім цього, 21 квітня виконком Обухівської міської ради уклав кілька договорів. Угоди підписано про поточні ремонти доріг на вул. Панський Яр в Обухові та по вул. Шевченка.

Вартість ремонту на вул. Панський Яр складає 165 918 грн. Очікувана вартість ремонтних робіт на вул. Шевченка складає 70 949 грн. Виконати ремонти на ці адреси необхідно до кінця травня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися