На Київщині відкрили важливу переправу: інформація для водіїв

В Іванкові на території Київської області відновили рух транспорту на понтонній переправі через річку Тетерів

В Іванкові на території Київської області відновили рух транспорту на понтонній переправі через річку Тетерів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

За словами чиновників, проїзд по понтону дозволено для автотранспорту вагою до 3,5 тонн. Тимчасова переправа на під'їзді до Іванкова була частково зруйнована внаслідок підняття до критичної межі води у річці Тетерів. Рух транспорту здійснювався через село Кухарі.

"Понтонна переправа облаштована з боку Іванкова у напрямку Києва. Вона з'єднує берег з новим насипним мостом. Усього встановлено 11 ланок. Довжина кожної 6,75 м. Вантажопідйомність понтонної переправи - 120 тонн. Для проїзду транспорту забезпечено реверсний рух", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що на території Фастівського району Київської області продовжуються роботи з будівництва нового мосту через річку Ірпінь. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою служби відновлення та розвитку інфраструктури Київської області.

За словами шляховиків, внаслідок повномасштабного вторгнення Росії в Україну в регіоні було зруйновано 24 штучні споруди. Після деокупації області пріоритетним завданням Служби було відновлення проїзду для налагодження логістики. Міст через річку Ірпінь на дорозі Р-04 Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка було зруйновано у березні. Минулого року шляховики облаштували тимчасовий проїзд та демонтували знищені конструкції споруди. Цей міст капітально відновлюємо.

Мостовики вже завершили основний комплекс робіт – залишалося: бетонування тротуарів, гідроізоляція монолітної пили, влаштування асфальтобетонного покриття та встановлення бар'єрної та перильної огорожі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися