У Києві почнуть знімати лічильники тепла та гарячої води: що потрібно знати

В українській столиці співробітники комунального підприємства "Київтеплоенерго" почнуть знімати показники лічильників тепла та гарячої води

В українській столиці співробітники комунального підприємства "Київтеплоенерго" почнуть знімати показники лічильників тепла та гарячої води. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КП.

За словами комунальників, верифікація даних необхідна для перевірки обсягів тепла, спожитих конкретною квартирою та будинком у опалювальний період, що забезпечує актуальні та справедливі нарахування за послуги.

За даними Київтеплоенерго, у столиці майже 13% житлових будинків Києва мають будинкові системи теплопостачання з індивідуальними (квартирними) приладами обліку опалення.

Загалом це близько 125 тисяч квартир у всіх районах міста. Лічильник фіксує обсяг споживання тепла. Його свідчення власник квартири щомісяця передає "Київтеплоенерго" для проведення нарахувань. Підприємство щорічно здійснює звіряння показань, обхід та фіксуючи фактичні дані приладів обліку.

Контрольне зняття показань проводять контролери Київтеплоенерго, і підприємство звертає увагу мешканців столиці на обов'язкові атрибути працівників, щоб не допустити до помешкання сторонніх осіб.

Кожен контролер має службове посвідчення, де вказано номер посвідчення, прізвище та ім'я, посаду, табельний номер працівника, а також назву структурного підрозділу. Обов'язково є друк підприємства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Оюд

22 травня 2023, 02:25

Приходили до нас з протермінованими посвіченями

Оюд

22 травня 2023, 02:25

Приходили до нас контролери, посвідчення протерміновані

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися