У Київській області на водосховищі впіймали злісного браконьєра (ФОТО)

Що відомо про інцидент

На Канівському водосховищі рибалка здійснював незаконний вилов риби сітками. Про це розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, браконьєра виявили у Фастівському районі Київської області в Циблях. Рибалка наніс державі збитків на понад 220 тисяч гривень. Добуту рибу та рибальське знаряддя поліцейські вилучили. За фактом незаконного зайняття рибним промислом дізнавачі Бориспільського управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування.

"Триває нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Також діє заборона на пересування маломірних плавзасобів на водоймах під час воєнного стану. Закликаємо громадян дотримуватися встановлених норм природоохоронного законодавства", — йдеться в повідомленні поліції Київської області.

Нагадаємо, з початку квітня в Києві та Київській області розпочався весняно-літній період нересту риби. Терміни заборони для любительського і спортивного рибальства у всіх водосховищах і озерах з затоками, протоками, включаючи зону підтоплення, діятимуть до 10 червня. У всіх річках та їх кореневих водах — до 20 травня, а у новостворених водних об'єктах, а також у придатковій системі річок та інших водних об'єктах — до 30 червня.

Читайте також, що у Києві та Київській області набули чинності нові правила рибальства.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Cергей

26 квітня 2023, 19:47

до чого тут Фастівський район ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися