У Києві почнуть працювати камери швидкості: список адрес для водіїв

В українській столиці та на території Київської області почнуть працювати камери фіксації правопорушень водіями

В українській столиці та на території Київської області почнуть працювати камери фіксації правопорушень водіями. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого заступником начальника Патрульної поліції України Олексієм Білошицьким.

За його словами, 28 квітня відновлюється робота комплексів автоматичної фіксації правопорушень, що функціонували до початку великої війни.

Список адрес:

— Київ (два комплекси) - просп. Голосіївський, 96, напрямок приладу вул. Виставкова (обмеження швидкості 50 км/год) та вул. Теодора Драйзера, 9, напрямок приладу просп. Червоної Калини (обмеження швидкості 50 км/год).

— Київська область (чотири комплекси) — на 35 км+240 автодороги М-05 напрямок напряму приладу м. Київ (обмеження швидкості 50 км/год), на 14 км+016 автодороги Р-01 напрямок приладу м. Київ (обмеження швидкості) 50 км/год), на 26 км+050 автодороги Н-01 напрямок приладу м. Київ (обмеження швидкості 50 км/год), на 101 км+400 автодороги М-03 напрямок приладу м. Київ (обмеження швидкості 110 км/год) год).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися