У Київській області заплановано відключення води: адреси та графік

У Броварах на території Київської області 27 квітня очікується відключення водопостачання за низкою адрес

У Броварах на території Київської області 27 квітня очікується відключення водопостачання за низкою адрес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Броваритепловодоенергія".

За словами фахівців, через ремонтні роботи з 8.30 та орієнтовно до 14.00 відсутнє водопостачання за такими адресами:

вул. Михайла Грушевського 1, 1А, 3А; вул. Аркадія Голуба, 5б.

Нагадаємо, що в українській столиці значно зріс рівень води у річці Дніпро через весняну повінь. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, станом на 9:30 27 квітня рівень води у Києві біля мосту Метро становить 9 309 см, що на 9 см більше за вчорашній показник. Рівень загрози гідрологічних явищ – I (жовтий).

Третій день поспіль рівень повені зростає – за цей період у межах Києва він піднявся на 26 см. Аварійні підтоплення містом Києвом не зафіксовані.

При цьому утримується затоплення заплави шаром близько 40 см. Залишаються підтопленими заплавні території – острови у парку "Муромець", "Гідропарк", Труханів острів, Галерна затока, Корчувате, приватні ділянки в районі Осокорків.

"Наразі рівень повені на Дніпрі в межах м. Києва не несе загрози промисловим об'єктам та житловим масивам міста. Проте влада міста та всі служби готові до потенційно можливих надзвичайних ситуацій", - сказав Попко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися