У Київській області перевірять роботу системи повітряної тривоги

Що треба знати мешканцям регіону

У Київській області на наступному тижні перевірять роботу системи повітряної тривоги. Про це розповів Переяслвський міський голова Вячеслав Саулко, передають "Коментарі".

За його словами, у понеділок, 1 травня, з 15:00 до 15:20 за київським часом на Київщині, зокрема у Переяславі, буде проведена контрольна технічна перевірка спрацювання діючих електромеханічних сирен.

"За інформацією наданою Департаментом цивільного захисту, оборони та взаємодії з правоохоронними органами Київської ОВА, робитимуть це з метою тестування програмного забезпечення територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення Київщини", — заявив Саулко.

Мер Переяславу додав, що планується декілька спрацювань зазначених пристроїв з довільними інтервалами часу. 

Нагадаємо, у Київській області внаслідок попадання уламка збитої ракети російських окупантів в багатоповерхівку постраждала 13-річна дівчинка та ще одна людина. Ракета впала на багатоповерховий житловий будинок в Українці. Начальник Головного управління національної поліції Київської області Андрій Небитов показав наслідки падіння ракети російських окупантів.

Дивіться також фото і відео наслідків ракетної атаки у Київській області, які оприлюднили рятувальники.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися