Ракетний удар по Києву: військова адміністрація розкрила деталі вибухів

У Київській міській військовій адміністрації розповіли подробиці вибухів в українській столиці вранці 1 травня під час чергового ракетного удару російських окупантів

У Київській міській військовій адміністрації розповіли про подробиці вибухів в українській столиці вранці 1 травня під час чергового ракетного удару російських окупантів. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба КДВА.

За словами начальника адміністрації Сергія Попка, Київ був атакований безпілотниками та ракетами зі стратегічних бомбардувальників типу Ту-95МС.

Він зазначив, що попередньо протиповітряна оборона збила всі цілі ворога. Жертв чи руйнувань у місті не зафіксовано.

Нагадаємо, що нещодавно в Оболонському районі української столиці внаслідок ракетного удару російських окупантів упали уламки однієї із збитих цілей. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, ворог завдав удару стратегічними бомбардувальниками. У межах повітряного простору Києва протиповітряна оборона збила 11 крилатих ракет і два безпілотники.

Прильотів чи руйнувань не зафіксовано. В Оболонському районі уламки ракет впали на лінію електропередач та дорожнє покриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися