Відключення води у Києві: на лівому березі аварія, проблеми будуть добу

На лівому березі української столиці очікуються проблеми з водою на добу через аварійну ситуацію на інфраструктурному об'єкті

На лівому березі української столиці очікуються проблеми із водою на добу через аварійну ситуацію на інфраструктурному об'єкті. Обітницею стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, на лівому березі знижено тиск у водопровідній мережі. На каналізаційній насосній станції "Позняки" пошкоджено електричне обладнання

Насосна станція не працює, у зв'язку з чим прийнято рішення зменшити тиск у водопровідній мережі на лівому березі. Як повідомляє "Київводоканал", орієнтовний час ліквідації пошкодження 1 доба.

Нагадаємо, що в українській столиці співробітники комунального підприємства "Київтеплоенерго" почнуть знімати показники лічильників тепла та гарячої води. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КП.

За словами комунальників, верифікація даних необхідна для перевірки обсягів тепла, спожитих конкретною квартирою та будинком у опалювальний період, що забезпечує актуальні та справедливі нарахування за послуги.

За даними Київтеплоенерго, у столиці майже 13% житлових будинків Києва мають будинкові системи теплопостачання з індивідуальними (квартирними) приладами обліку опалення.

Загалом це близько 125 тисяч квартир у всіх районах міста. Лічильник фіксує обсяг споживання тепла. Його свідчення власник квартири щомісяця передає "Київтеплоенерго" для проведення нарахувань. Підприємство щорічно здійснює звіряння показань, обхід та фіксуючи фактичні дані приладів обліку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися