На Київщині запрацював парк Межигір'я: що потрібно знати відвідувачам

На території Київської області розпочав роботу Національний парк Межигір'я — актуальний графік роботи: щоденно з 9:00 до 21:00

На території Київської області розпочав роботу Національний парк Межигір'я – актуальний графік роботи: щодня з 9:00 до 21:00. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби установи.

Вхід на територію парку – платний. Вартість квитка у понеділок, середу, четвер, п'ятницю, суботу та неділю для дорослого – 300 грн., для дітей віком до 14 років – 100 грн. У вівторок ціна – нижче: дорослий квиток коштуватиме 150 грн, дитячий – 50 грн. Вхід для пенсіонерів – 100 грн.

Піша екскурсія парком "Межигір'я" коштує 70 грн. Вхід на територію із тваринами заборонено. Парк знаходиться за адресою: вулиця Франка, 19, село Нові Петрівці, р-н Вишгороду, Київська область. "Межигір'я" - колишня резиденція Віктора Януковича, яку він обіймав з 2002 до 2014 року.

Нагадаємо, що в Іванкові на території Київської області відновили рух транспорту на понтонній переправі через річку Тетерів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

За словами чиновників, проїзд по понтону дозволено для автотранспорту вагою до 3,5 тонн. Тимчасова переправа на під'їзді до Іванкова була частково зруйнована внаслідок підняття до критичної межі води у річці Тетерів. Рух транспорту здійснювався через село Кухарі.

"Понтонна переправа облаштована з боку Іванкова у напрямку Києва. Вона з'єднує берег з новим насипним мостом. Усього встановлено 11 ланок. Довжина кожної 6,75 м. Вантажопідйомність понтонної переправи - 120 тонн. Для проїзду транспорту забезпечено реверсний рух", - сказано в повідомленні .

Читайте также