На Київщині заплановано масове відключення світла: адреси

На території Переяславського району Київської області на 3 травня заплановано масштабне вимкнення електроенергії.

На території Переяславського району Київської області на 3 травня заплановано масштабне відключення електроенергії – причиною стане проведення профілактичних робіт енергетиками. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Переяславської міської територіальної громади.

За словами чиновників, 3 травня з 09:00 до 19:00 буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:

Переяслав: Новокиївське Шосе, Потапенко Ярослава, Мічуріна, 2 Петропавлівський, Самутіної Анни, Суворова, Петропавлівська, Якубовського, Жданова, Бажана, Лазенко Сергія пров., Гагаріна, Сковороди, Підварський, Металургів, Чернишевського пров.

Гайшин: Шевченко, Сонячна, Лугова, Польова, Святкова, Мічуріна, Космонавтів, Набережна, Покровська, Миру.

Нагадаємо, що в українській столиці співробітники комунального підприємства "Київтеплоенерго" почнуть знімати показники лічильників тепла та гарячої води. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КП.

За словами комунальників, верифікація даних необхідна для перевірки обсягів тепла, спожитих конкретною квартирою та будинком у опалювальний період, що забезпечує актуальні та справедливі нарахування за послуги.

За даними Київтеплоенерго, у столиці майже 13% житлових будинків Києва мають будинкові системи теплопостачання з індивідуальними (квартирними) приладами обліку опалення.

Загалом це близько 125 тисяч квартир у всіх районах міста. Лічильник фіксує обсяг споживання тепла. Його свідчення власник квартири щомісяця передає "Київтеплоенерго" для проведення нарахувань. Підприємство щорічно здійснює звіряння показань, обхід та фіксуючи фактичні дані приладів обліку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися