Проїзд Київської області кардинально зміниться: що потрібно знати

У Білій Церкві на території Київської області кардинально зміниться проїзд у громадському транспорті

У Білій Церкві на території Київської області кардинально зміниться проїзд у громадському транспорті – йдеться про закупівлю 17 німецьких автобусів з низькою підлогою. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошенням, ціна договору становила 29,99 млн. гривень. Закупівлю провели через відкриті торги з особливостей. Для участі у зазначеній закупівлі на постачання автобусів пропозицію подавало лише ТОВ "Торговий Дім" "Літан", з яким і уклали договір.

Нагадаємо, що в українській столиці найближчим часом можуть перейменувати низку станцій київського метрополітену. Про це стало відомо з інтерв'ю голови комісії з культури, туризму та громадських комунікацій Київської міської ради Вікторії Мухи виданню Главком.

За її словами, зараз у Києві перейменували близько 70% загального списку перейменувань. Залишається близько 60 вулиць та об'єктів, які ще потрібно перейменувати.  

На найближчому засіданні Київради, сподівається Муха, буде підтримано довгоочікуване перейменування станції метро "Площа Льва Толстого" на станцію "Площа українських героїв", а станція "Дружби народів" стане "Зверинецькою".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися