У Києві на Теремках надовго перекрили важливу вулицю: проїзд (Карта)

У Голосіївському районі української столиці на Теремках перекрили рух транспорту на вулиці Композитора Лятошинського

У Голосіївському районі української столиці Теремки перекрили рух транспорту на вулиці Композитора Лятошинського. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами комунальників, рух буде обмежено до 4 червня – причиною стане проведення ремонтних робіт. Зазначається, що шляховики оновлюють покриття в рамках капітального ремонту частини Кільцевої дороги (автодорога Т-10-27) на ділянці від пл. Одеській до вул. Територіальної Оборони (колишня вул. Ватутіна).

Під час ремонту рух на вулиці частково обмежений. Можливе повне перекриття при асфальтуванні. Варто враховувати цей факт при плануванні маршруту.

BEZTO-iGwtZjEFdVaeI8NFtSZ.png

Нагадаємо, що в українській столиці найближчим часом можуть перейменувати низку станцій київського метрополітену. Про це стало відомо з інтерв'ю голови комісії з культури, туризму та громадських комунікацій Київської міської ради Вікторії Мухи виданню Главком.

За її словами, зараз у Києві перейменували близько 70% загального списку перейменувань. Залишається близько 60 вулиць та об'єктів, які ще потрібно перейменувати.  

На найближчому засіданні Київради, сподівається Муха, буде підтримано довгоочікуване перейменування станції метро "Площа Льва Толстого" на станцію "Площа українських героїв", а станція "Дружби народів" стане "Зверинецькою".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися