На Київщині з'явиться новий парк атракціонів: деталі (Фото)

У Броварах на території Київської області облаштовують новий парк атракціонів у парку "Перемога"

У Броварах на території Київської області облаштовують новий парк атракціонів у парку "Перемога". Про це стало відомо із повідомлень, які публікують місцеві інформаційні ресурси.

Відомо, що автомобілі з атракціонами вже розташувалися на зеленій зоні навпроти майданчика з флагштоком поблизу футбольного поля.

Нагадаємо, що у Київській обласній військовій адміністрації розповіли, на які числа планується закінчення навчального року у школах регіону. Про це стало відомо із коментаря, який дав голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

За його словами, цього року навчальні заклади Київської області завершують навчальний рік у проміжку з 26 травня по 16 червня. Однак більшість шкіл завершують освітній процес 31 травня – 359 із 638 установ загальної середньої.

Меншість – закінчать навчання у проміжку з 2 по 9 червня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

4 травня 2023, 23:11

Зробили б репортаж про глобальну екологічну катастрофу з парковою водоймою. Скоро новий форми життя будуть за кавою виходити у прилеглі мафи. Глобальне очисне рішення для водойми із зарибленням відповідними видами фауни - мізків не вистачає. А черговий бізнес куток для мера Броварів та його посіпак, це легко - мізки ж не напрягаються, а "капуста" в карман. А цей бродячий цирк крім шуму нічого корисного. Весь парк заполонено різними платними розвагами. Браво 1 сюжет про нікчемність мерії під виглядом дитячою турботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися