У Київській області увімкнуть сирени: громадян просять зберігати спокій

В Яготині очікується запуск сирен та подача сигналу «УВАГА ВСІМ»

Завтра, 4 травня, відбудеться перевірка територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення в Яготині Київської області. Про це інформує сектор з питань НС, ЦЗН, мобілізаційної та правоохоронної діяльності апарату Яготинської міської ради, передають "Коментарі".

В Яготині очікується запуск сирен та подача сигналу "УВАГА ВСІМ". Громадян закликають зберігати спокій та займатись повсякденною діяльністю.

"Шановні громадяни! 04 травня 2023 року з 15.00 до 16.00 години за київським часом буде проводитись контрольна технічна перевірка спрацювання територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення з практичним запуском сирен і подачею сигналу "УВАГА ВСІМ". Прохання зберігати спокій та займатись повсякденною діяльністю", - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що в українській столиці в ніч проти 3 травня лунали гучні вибухи, російські окупанти знову атакували місто з повітря. За словами начальника КМВА Сергія Попка, Київ був атакований дронами-камікадзе Shahed-136, які були запущені з різних напрямків. Протиповітряна оборона виявила та збила всі цілі ворога. Жертв та руйнувань не зафіксовано.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися