Новий Центр надання адміністративних послуг відкрили у Києві (ФОТО)

Де розташований новий заклад та які послуги можна отримати

У Святошинському районі Києва запрацював підрозділ Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, Центр надання адміністративних послуг розпочав роботу на вулиці Гната Юри, 14-Б. Тепер в одному приміщенні можна отримати повний комплекс соціальних та адмінпослуг. У будівлі вже розташовані Центр соціальних служб Святошинського району, що об’єднує три структури:

·       Управління соціального захисту населення;

·       відділ обслуговування громадян Пенсійного фонду;

·       Святошинське управління міського центру зайнятості.

Окрім стандартних адмінпослуг, тут можна отримати консультацію щодо переліку гарантій та пільг для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, членів їхніх сімей. За окремим зверненням відвідувачі можуть отримати психологічну підтримку. Працює зона самообслуговування для користування електронними сервісами заявниками.

В новому Центрі надання адміністративних послуг надають 400 послуг, із них соціального характеру – 85. Надання паспортних послуг мають впровадити до кінця поточного року. ЦНАПи Києва працюють із понеділка до суботи із 09:00 до 18:00. Із травня ЦНАПи столиці відновили запис в електронній черзі на сайті Центру адміністративних послуг.

Нагадаємо, на Київщині перекрили міжнародний канал торгівлі людьми. Чоловік вербував та переправляв за кордон українок для сексуальної експлуатації. Сутенер з Сумської області у Telegram-каналах разом із спільниками пропонували молодим жінкам "високооплачувану роботу" в різних країнах світу. Мова йде про Грецію, Францію, ОАЕ, Швецію, Німеччину та Норвегію. Після того, як жінки погоджувались, організатор купував квитки, винаймав житло та переправляв через державний кордон України. Дівчатам обіцяли дохід від 1000 євро на день.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщини викрили масштабну шахрайську схему. Мешканець Софіївської Борщагівки ошукав три сотні клієнтів по всій Україні на продажі "стіків" для електронних цигарок. Торгував на онлайн-платформах, отримував замовлення, але замість реального товару відправляв клієнтам звичайні муляжі у брендованих коробках.

Читайте також, що у Києві затримали посадовця райдержадміністрації, який за гроші дозволяв стихійну торгівлю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися