У Києві вночі лунали вибухи: РФ атакувала балістичними ракетами та БПЛА

Російські окупанти атакували українську столицю дронами-камікадзе та, попередньо, балістичними ракетами в ніч проти 4 травня

Російські окупанти атакували українську столицю дронами-камікадзе та, попередньо, балістичними ракетами в ніч проти 4 травня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, противник влаштував комплексну атаку на Київ із застосуванням безпілотників та балістичних цілей.

Він зазначив, що протиповітряна оборона збила всі ракети та дрони. У Шевченківському районі виявлено уламки БПЛА. Постраждалих та руйнувань немає.

Нагадаємо, що нещодавно в Оболонському районі української столиці внаслідок ракетного удару російських окупантів упали уламки однієї із збитих цілей. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, ворог завдав удару стратегічними бомбардувальниками. У межах повітряного простору Києва протиповітряна оборона збила 11 крилатих ракет і два безпілотники.

Прильотів чи руйнувань не зафіксовано. В Оболонському районі уламки ракет впали на лінію електропередач та дорожнє покриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися