На Київщині з'явиться багато нових камер спостереження: деталі

У Вишгороді та Хотянівці на території Київської області з'явиться багато нових камер спостереження

У Вишгороді та Хотянівці на території Київської області з'явиться багато нових камер спостереження — міська рада виділила мільйон гривень на обладнання 24 відеокамер. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошенням, за послуги з дооснащення комплексної системи відеоспостереження Вишгородського міського територіального товариства місцева влада готова заплатити 1 млн гривень.

Відкриті торги з особливостей призначено на 5 травня 2023 року; термін постачання відеокамер (24 штуки: 23 зовнішніх оглядових та одна для розпізнавання автономерів, їх планують встановити додатково до вже наявних у різних локаціях Вишгорода та на перехрестях Хотянівської траси) – до кінця року. Комплексна система відеоспостереження Вишгорода призначена для протидії злочинності та здійснення заходів щодо забезпечення публічної безпеки та порядку.

Нагадаємо, що в українській столиці та на території Київської області почали працювати камери фіксації правопорушень водіями.

Список адрес: Київ (два комплекси) - просп. Голосіївський, 96, напрямок приладу вул. Виставкова (обмеження швидкості 50 км/год) та вул. Теодора Драйзера, 9, напрямок приладу просп. Червоної Калини (обмеження швидкості 50 км/год).

Київська область (чотири комплекси) — на 35 км 240 автодороги М-05 напрямок приладу м. Київ (обмеження швидкості 50 км/год), на 14 км 016 автодороги Р-01 напрямок приладу м. Київ (обмеження швидкості 50 км/год) год), на 26 км 050 автодороги Н-01 напрямок приладу м. Київ (обмеження швидкості 50 км/год), на 101 км 400 автодороги М-03 напрямок приладу м. Київ (обмеження швидкості 110 км/год).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

6 травня 2023, 09:16

Лучше б для начала сделали нормальные дороги,освещение,знаки и нормальные развязки,переходы/переезды.Уже незнают, как ещё с людей содрать.И мусоров сделали нормальными представителями власти,а не то,что имеем сейчас

Александр

6 травня 2023, 01:13

Надо ж какие мудаки... Трою хоть в покое оставьте кретины! Где бл... обещанное метро?!! Уже столько вас мудаков поменялось там и каждый только обещания даёт! Зато камеры эт пожалуйста шоб народ обобрать...

Алексей

4 травня 2023, 21:36

На врага работаете с вашими камерами, ум есть?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися