Ціни на квартири у Києві: названі найдешевші райони (Список)

Стало відомо, в яких районах української столиці можна найдешевше орендувати квартиру

Стало відомо, в яких районах української столиці можна найдешевше орендувати квартиру. Про це стало відомо з даних, опублікованих на порталі M2bomber.com.

Повідомляється, за останні шість місяців вартість оренди житла у Києві із середніх 13 тисяч 213 гривень впала до 11 тисяч гривень. За останній рік – з травня 2022 року по травень 2023-го ціна оренди впала на тисячу гривень.

За інформацією на 3 травня 2023 року, найнижча вартість оренди була у Деснянському районі столиці. Там можна знайти житло у середньому за 8 тисяч гривень на місяць. На другому місці – Святошинський район столиці. Тут можна знайти житло за 9 тисяч 700 гривень.

Третє місце розділили одразу три райони: Дніпровський, Солом'янський та Подільський. На цих теренах можна зняти квадратні метри за 10 тисяч гривень на місяць. Найдорожчий для оренди Печерський район Києва. Тут за місяць за проживання доведеться заплатити 18 тисяч 465 гривень.

Нагадаємо, що сьогодні у Києві живе близько 3,6 мільйонів людей, кількість людей майже повернулася до позначки довоєнного становища. Зазначається, що економічна активність зростає. Більше починає працювати бізнес та сфера обслуговування.

"Ми всі розуміємо, що це потрібно, щоб у нас були податки, які нам необхідно витрачати насамперед на нашу національну безпеку", - заявили в КМДА.

У березні 2022 року було зафіксовано найменшу кількість людей у столиці – 1,3 млн осіб. У середньому, 1,5 млн осіб було протягом березня та квітня минулого року. Станом на сьогодні у Києві понад 3,6 млн осіб. Перед початком великої війни у Києві проживало 3,9 млн осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

4 травня 2023, 23:40

Стаття інформативна, дякую автору. По темі, якщо цікавить квартири подобово https://barasport.ua/uk/ здається в Печерському районі м. Києва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися