У Київській області є руйнування внаслідок атаки Росії: подробиці

На території Київської області зафіксовано руйнування внаслідок атаки російських окупантів у ніч проти 4 травня

На території Київської області зафіксовано руйнування внаслідок атаки російських окупантів у ніч проти 4 травня. Про це стало відомо із офіційної заяви голови Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка.

За його словами, в тривогу в Київській області тривала 4 години. Внаслідок атаки на території однієї з громад пошкоджено нежитлові споруди. Жертв та постраждалих немає.

Цієї ночі на Київщині, як і під час попередніх атак росіян, активно працювала протиповітряна оборона.

Нагадаємо, що внаслідок нічної атаки російських окупантів на українську столицю зафіксовано падіння близько 10 уламків дронів-камікадзе та ракет у трьох районах. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, уламки збитих цілей впали на вулиці у Шевченківському, Подільському та Печерському районах міста. Пошкоджено автомобілі та дорожнє покриття. Постраждалих немає.

Окупанти атакували українську столицю дронами-камікадзе та, попередньо, балістичними ракетами в ніч проти 4 травня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Противник влаштував комплексну атаку на Київ із застосуванням безпілотників та балістичних цілей. Він зазначив, що протиповітряна оборона збила всі ракети та дрони.

Читайте также