Отримання прав у Києві: МВС кардинально змінить складання іспитів

В українській столиці кардинально зміниться порядок проведення іспитів для отримання прав водія

В українській столиці кардинально зміниться порядок проведення іспитів для отримання прав водія. Про це стало відомо з інтерв'ю Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка в ефірі національного телемарафону.

За його словами, у класах для складання іспитів на отримання посвідчення водія поставлять камери до кінця року — нововведення унеможливить наявність сліпих зон, де стороння особа може надавати консультацію.

"Хочемо, щоб наші послуги були достатньо якісними та прозорими, щоб кожен громадянин міг мати прозору систему оскарження дій працівників сервісних центрів, у тому числі тих, хто проводить теоретичні та практичні іспити", — зазначив Клименко.

Крім того, ідентифікуватимуть кожного громадянина на іспиті. До кінця цього року салони близько 150 автомобілів обладнають камерами 360 градусів, що зможуть показати весь салон – можливі порушення та підказки. До того ж, у машини поставлять трекери для визначення маршруту руху.

Нагадаємо, що в українській столиці та на території Київської області почали працювати камери фіксації правопорушень водіями.

Список адрес: Київ (два комплекси) - просп. Голосіївський, 96, напрямок приладу вул. Виставкова (обмеження швидкості 50 км/год) та вул. Теодора Драйзера, 9, напрямок приладу просп. Червоної Калини (обмеження швидкості 50 км/год).

Київська область (чотири комплекси) — на 35 км 240 автодороги М-05 напрямок приладу м. Київ (обмеження швидкості 50 км/год), на 14 км 016 автодороги Р-01 напрямок приладу м. Київ (обмеження швидкості 50 км/год) год), на 26 км 050 автодороги Н-01 напрямок приладу м. Київ (обмеження швидкості 50 км/год), на 101 км 400 автодороги М-03 напрямок приладу м. Київ (обмеження швидкості 110 км/год).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися