РФ погрожує ударами по Києву: ППО в урядовому кварталі посилять

У центральній частині української столиці посилять протиповітряну оборону урядового кварталу після погроз російських окупантів вдарити по органах влади

У центральній частині української столиці посилять протиповітряну оборону урядового кварталу після погроз російських окупантів вдарити по органах влади. Про це повідомив член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Федір Вениславський.

За його словами, з перших днів великої війни ворог завдав ударів по центрах ухвалення рішень.

"Досить згадати Харківську ОДА, Миколаївську ОДА, які були об'єктом саме терористичних ракетних та бомбових ударів РФ. І квартал урядовий був під прицілом. Але завдяки вмілим зусиллям наших військ ППО урядові будівлі не постраждали", - розповів Веніславський.

Він зазначив, що, за його даними, дії щодо прикриття неба над Києвом нарощуватимуться, і, зокрема, стежитимуть за центром міста.

Нагадаємо, що внаслідок нічної атаки російських окупантів на українську столицю 4 травня зафіксовано падіння близько 10 уламків дронів-камікадзе та ракет у трьох районах. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, уламки збитих цілей впали на вулиці у Шевченківському, Подільському та Печерському районах міста. Пошкоджено автомобілі та дорожнє покриття. Постраждалих немає.

Окупанти атакували українську столицю дронами-камікадзе та, попередньо, балістичними ракетами в ніч проти 4 травня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Противник влаштував комплексну атаку на Київ із застосуванням безпілотників та балістичних цілей. Він зазначив, що протиповітряна оборона збила всі ракети та дрони.

Читайте также