У Києві зміниться режим роботи станції метро: подробиці

Зміна режиму роботи пов’язана з ремонтом підземних пішохідних переходів

У зв'язку з ремонтом підземних пішохідних переходів у Києві відбудеться зміна режиму роботи станції метро "Оболонь"Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на КП "Київський метрополітен".

У неділю, 7 травня, на станції метро "Оболонь" запрацює вестибюль у напрямку станції "Мінська", вестибюль у напрямку "Почайної" буде зачинено.

Станція метро "Оболонь" працює для перевезень пасажирів із 05:29 до 22:29. Водночас як укриття станція працює цілодобово.

Нагадуємо, що у Шевченківському районі українській столиці на Нивках провалилася дорога — перекрито рух транспорту у напрямку станції київського метрополітену "Нивки".

Провал утворився на проїжджій частині за адресою вул. Павла Вірського, 39. На місці встановлено огорожу, працюють спеціалісти "Київводоканалу". Орієнтовний термін усунення аварії – 1 день.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

6 травня 2023, 17:10

Скільки ще треба, щоб загинуло українців, щоб ви відмовились від "язика" окупанта. У Києві зміниться режим роботи станції метро: подробиці Этот материал также доступен на русском языке 5 травня 2023, 13:15 • Ольга Залевская

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися