У Київській області відновлюють багатоповерхівку, пошкоджену російською ракетою

Розпочалися роботи з відновлення багатоповерхового будинку

У місті Українка стартувало відновлення багатоповерхового будинку, який був пошкоджений внаслідок повітряної атаки. Минулого тижня через падіння уламків російської ракети там були зруйновані дві квартири. Про це повідомляє голова Київської ОДА Руслан Кравченко, передають "Коментарі". 

"Відвідав Українку з інспекцією, щоб особисто переконатися, що всі роботи розпочалися вчасно", - йдеться у повідомленні.

Як розповів голова Київської ОДА, у максимально короткі терміни була розроблена проєктно-кошторисна документація. Там, де була потреба, уже замінили пошкоджені вікна. У планах відновити пошкоджену стіну багатоповерхівки, облаштувати її фасад, відремонтувати підлогу, вставити склопакети та віконні рами.

"Хід відновлювальних робіт особисто контролюватиму і надалі. Затягувати процес не маємо права. Зробимо все, щоб мешканці пошкоджених квартир повернулися у свої оселі якомога швидше", - зазначив Руслан Кравченко.

Нагадуємо, що відновлення житла у Гостомельській громаді триває. У Гостомельській громаді за тиждень в період з 25 по 28 квітня відновлено одинадцять об’єктів. З них вісім будинків відбудовано у Гостомелі та три у селі Озера.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися