Росія завдала ракетного удару по Києву: подробиці від адміністрації

Мешканці української столиці чули гучні вибухи вранці 9 травня – російські окупанти влаштували чергову ракетну атаку на місто

Мешканці української столиці чули гучні вибухи вранці 9 травня – російські окупанти влаштували чергову ракетну атаку на місто. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, протиповітряна оборона збила всі цілі, однак у Голосіївському районі осколки впали у двір приватного житлового будинку, почалася пожежа. Також уламки було виявлено на дорозі у Шевченківському районі. Постраждалих немає.

Нагадаємо, що російські окупанти атакували українську столицю дронами-камікадзе і, попередньо, балістичними ракетами в ніч проти 4 травня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, противник влаштував комплексну атаку на Київ із застосуванням безпілотників та балістичних цілей.

Він зазначив, що протиповітряна оборона збила всі ракети та дрони. У Шевченківському районі виявлено уламки БПЛА. Постраждалих та руйнувань немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися