Київ атакували стратегічні бомбардувальники Росії: подробиці

Українську столицю атакували ракети типу Х-101 (Х-555), які запустили зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС вранці 9 травня

Українську столицю атакували ракети типу Х-101 (Х-555), які запустили зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС вранці 9 травня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, чотири літаки Ту-95МС запускали ракети по Києву з району Каспійського моря.

Вчора росіяни намагалися виснажити протиповітряну оборону міста, запустивши рекордну за один раз кількість дронів-камікадзе іранського виробництва Shahed-136.

Він зазначив , що сили ППО виявили та знищили близько 15 цілей противника у повітряному просторі Києва. Жертв та серйозних руйнувань не зафіксовано.

Нагадаємо, що мешканці української столиці чули гучні вибухи вранці 9 травня — російські окупанти влаштували чергову ракетну атаку на місто. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, протиповітряна оборона збила всі цілі, однак у Голосіївському районі осколки впали у двір приватного житлового будинку, почалася пожежа. Також уламки було виявлено на дорозі у Шевченківському районі. Постраждалих немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися