Росія завдала ракетного удару по Київській області: є руйнування

Російські окупанти завдали ракетного удару по Київській області, в одній з громад пошкоджено житловий будинок

Російські окупанти завдали ракетного удару по Київській області, в одній із громад пошкоджено житловий будинок. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, завдяки роботі сил протиповітряної оборони в регіоні було збито всі повітряні цілі, попадань чи жертв не зафіксовано.

В одній із громад області внаслідок збиття ракети уламки пошкодили покрівлю житлового будинку, спалах було ліквідовано. Мешканці будинку не постраждали. Через уламки також незначні пошкодження зазнала прибудинкова споруда.

Нагадаємо, що в міністерстві внутрішніх справ України показали вбиту ракету російських окупантів, яка впала, яка була збита протиповітряною обороною і впала в Голосіївському районі української столиці. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба МВС.

Повідомляється, що у дворі приватного будинку було виявлено уламки збитої ракети противника, загоряння було оперативно ліквідовано. На щастя, руйнувань та постраждалих немає. У МВС подякували воїнам ППО за оборону.

Нагадаємо, що у столиці було атаковано ракетами типу Х-101 (Х-555), які запустили зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС вранці 9 травня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Читайте также