"Київгаз" зробив важливу заяву щодо оплати комуналки: деталі

У компанії "Київгаз" зробили важливу заяву щодо оплати комунальних послуг в українській столиці

У компанії "Київгаз" зробили важливу заяву щодо оплати комунальних послуг в українській столиці – мешканців закликають створити власний електронний кабінет для зручного закриття рахунків. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії.

За словами комунальників, щоб зареєструватися в особистому кабінеті, потрібно вказати електронну пошту, вказати номер телефону та вигадати надійний пароль.

"Кілька простих кроків і ви керуватимете особовими рахунками, робитимете оплату та отримуватимете актуальну інформацію у будь-який час і з будь-якого місця", – зазначають у "Київгазі".

Також клієнти компанії можуть допомогти літнім родичам або знайомим користуватися послугами онлайн, прив'язавши до свого кабінету кілька рахунків.

Нагадаємо, що у Міністерстві енергетики України розповіли, чи варто очікувати відключення електроенергії в українській столиці у травні 2023 року. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою відомства.

За словами енергетиків, останніми днями в деяких ЗМІ поширюється недостовірна інформація про нібито запровадження у травні графіків обмежень постачання електроенергії побутовим споживачам.

Міністерство енергетики України офіційно заявляє: ця інформація не відповідає дійсності. Запровадження жодних графіків обмежень постачання електроенергії не планується.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися