У Київському морі викинуло на берег тіло російського пілота Мі-24 (Фото)

На берег Київського водосховища у Вишгороді викинуло тіло російського окупанта, який виявився пілотом вертольота Мі-24 — його знищили ще на початку повномасштабного вторгнення

На берег Київського водосховища у Вишгороді викинуло тіло російського окупанта, який виявився пілотом вертольота Мі-24, його було знищено ще на початку повномасштабного вторгнення. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба МВС.

Правоохоронці встановили, що загинув російський окупант, про що свідчать форма та нагрудний шеврон. На фото – командир вертольота Мі-24, старший лейтенант Манкішев. Також при ньому виявили пам'ятник пілота вертольота Мі-24.

Нагадаємо, що у Київській міській військовій адміністрації розповіли, чому сили протиповітряної оборони не збивають усі ракети та дрони на підльоті до української столиці. Про це стало відомо із коментаря, який дав речник КМВА Михайло Шаманов журналістам каналу ICTV.

За його словами, військові не можуть розосередити сили ППО по кордону, наприклад, так чи інакше, вони зосереджені біля важливих об'єктів, а сама столиця є важливим об'єктом.

"Звичайно, ми хотіли б більше Сили протиповітряної оборони, щоб вони збивали всі дрони та ракети на підльоті, тобто ще на кордоні, але насправді поки що це неможливо", - сказав Шаманов.

Читайте также