Як виглядає ракета "Кинжал", яку ППО збила над Києвом (Фото, Відео)

Журналіст німецького видання Bild Пауль Ронцгаймер показав уламки російської ракети Х-47 "Кинжал", яка нещодавно була збита протиповітряною обороною над українською столицею

Журналіст німецького видання Bild Пауль Ронцгаймер показав уламки російської ракети Х-47 "Кинжал", яка нещодавно була збита протиповітряною обороною над українською столицею. Про це стало відомо із повідомлення, яке він опублікував у Twitter.

За його словами, він зміг побачити у Києві залишки ракети "Кинжал", яку 5 травня збила система Patriot.

"Це була сенсація, адже гіперзвукову ракету вважали чудо-зброєю Путіна", – заявив Ронцгаймер та опублікував відповідне відео.

Нагадаємо, що 9 травня російські окупанти завдали ракетного удару по Київській області, в одній з громад пошкоджено житловий будинок. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, завдяки роботі сил протиповітряної оборони в регіоні було збито всі повітряні цілі, попадань чи жертв не зафіксовано.

В одній із громад області внаслідок збиття ракети уламки пошкодили покрівлю житлового будинку, спалах було ліквідовано. Мешканці будинку не постраждали. Через уламки також незначні пошкодження зазнала прибудинкова споруда.

Читайте также