Як виглядає ракета "Кинжал", яку ППО збила над Києвом (Фото, Відео)

Журналіст німецького видання Bild Пауль Ронцгаймер показав уламки російської ракети Х-47 "Кинжал", яка нещодавно була збита протиповітряною обороною над українською столицею

Журналіст німецького видання Bild Пауль Ронцгаймер показав уламки російської ракети Х-47 "Кинжал", яка нещодавно була збита протиповітряною обороною над українською столицею. Про це стало відомо із повідомлення, яке він опублікував у Twitter.

За його словами, він зміг побачити у Києві залишки ракети "Кинжал", яку 5 травня збила система Patriot.

"Це була сенсація, адже гіперзвукову ракету вважали чудо-зброєю Путіна", – заявив Ронцгаймер та опублікував відповідне відео.

Нагадаємо, що 9 травня російські окупанти завдали ракетного удару по Київській області, в одній з громад пошкоджено житловий будинок. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, завдяки роботі сил протиповітряної оборони в регіоні було збито всі повітряні цілі, попадань чи жертв не зафіксовано.

В одній із громад області внаслідок збиття ракети уламки пошкодили покрівлю житлового будинку, спалах було ліквідовано. Мешканці будинку не постраждали. Через уламки також незначні пошкодження зазнала прибудинкова споруда.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


L

20 травня 2023, 09:20

Чтобы увидеть схему Кинжала, Наберите только это: http://surl.li/hdtac ибо этот сайт дописывает к ссылке свои данные

L

20 травня 2023, 09:13

Габариты ракеты Кинжал https://images.techinsider.ru/upload/img_cache/47f/47f49d8246dea4d058de4a8cdd9c1698_cropped_666x462.webp

Гость

11 травня 2023, 08:27

Полнейший бред!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися