"Укрпошта" підвищить ціни на доставку у Києві: що потрібно знати клієнтам

Державна компанія "Укрпошта" підвищить ціни на доставку товарів до української столиці

Державна компанія "Укрпошта" підвищить ціни на доставку товарів в українській столиці — подорожчання може статися через зростання вартості палива та перевезень. Збільшення тарифів планується у другій половині 2023 року, а у травні та червні можна буде розраховуватись за старими цінами. Про це заявив гендиректор компанії Ігор Смілянський в ефірі телемарафону.

За його словами, у другому півріччі прораховуватиметься новий тариф і прийматиметься рішення. Він зазначив, що причиною підвищення тарифів є подорожчання палива та перевезень.

Смілянський заявив, що незважаючи на зміни у тарифах, вони продовжать залишатися доступними для українців.

Нагадаємо, що в українській столиці відкрили унікальне для країни відділення Нової Пошти — йдеться про вантажну філію з коворкінгом. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

Відомо, що логістичний оператор відкрив у Києві вантажне відділення з коворкінгом. У ньому можна не лише отримати поштове відправлення вагою до 1,1 т, а й попрацювати. До речі, коворкінг у вантажному відділенні повністю автономний. У ньому можна працювати навіть за умов відсутності електроенергії.

Відділення нового формату отримало генератори та безперебійний інтернет. У коворкінгу облаштовано вісім робочих місць. Відвідувачі можуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, зарядними станціями та кавоваркою. Крім робочих місць, в коворкінгу є дитячий куточок та м'які меблі. Вантажне відділення з коворкінгом №2 знаходиться за адресою: Київ, Богатирська, 11. У будні він працює з 8 до 21 години. У вихідні відділення відкривається о 9 і закривається о 18 годині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися