У Києві проінспектували деякі райони: що перевіряли

У столиці було виявлено низку МАФів, що здійснюють нелегальну діяльність

У столиці проінспектували Солом’янський та Голосіївський райони. У цих районах перевіряли благоустрій та чистоту. Про це під час об’їзду районів заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Зокрема, були перевірені окремі об’єкти, які, за даними Департаменту благоустрою, потребують впорядкування. Усі вони мають бути приведені в нормальний санітарний стан незалежно від того, кому належать – комунальним чи приватним підприємствам.

10 травня інспекція обійшла території біля гаражних кооперативів неподалік кінотеатру "Тампере" (Солом’янський район), які перетворились на звалища. Також перевірені житлові будівлі, зокрема на вулиці Деміївській, та стан дитячих майданчиків. Було виявлено низку МАФів, що здійснюють нелегальну діяльність.

"Небезпечні та незаконні об’єкти будуть демонтовані, а на їхніх місцях виконають благоустрій, щоб не допустити повторно таких явищ", – розповів Петро Пантелеєв.

Нагадуємо, що в Києві планують закрити два автобусні маршрути в режимі маршрутного таксі. Департамент транспортної інфраструктури розриває договори із недобросовісним перевізником, що працює на автобусних маршрутах №№ 150, 205, 599, 600. Маршрути №№ 599, 600 планують закрити, оскільки вони на окремих ділянках дублюються комунальним транспортом. Натомість кількість рухомого складу на маршрутах КП "Київпастранс" буде збільшено.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олена

11 травня 2023, 12:05

Пане Пантелеєв! "Було виявлено низку МАФів, що здійснюють нелегальну діяльність" - а де людям знайти роботу, а може ви зі своєї кишені їм на хліб гроші виділите? Люди кінці з кінцями зводять, а ви їх роботи лишаєте! Невже це доцільно під час війни?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися