У Києві почнуть приходити нові платіжки за гарячу воду: подробиці

Мешканці української столиці почнуть отримувати платіжки за гарячу воду вже цього тижня

Мешканці української столиці почнуть отримувати платіжки за гарячу воду вже цього тижня, щоб сплатити за комунальні послуги. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київтеплоенерго".

За словами комунальників, щоб дистанційно сплатити рахунки, кияни можуть скористатися одним із наступних способів: особистий кабінет Київтеплоенерго, особистий кабінет Центру комунального сервісу (ЦКС), мобільний додаток "Комуналка" - завантажити його на телефон можна на App Store та Google Play , реквізитів, за допомогою QR-коду на рахунку-повідомленні, за допомогою зручних для вас онлайн платіжних систем.

Нагадаємо, що у компанії "Київгаз" зробили важливу заяву щодо оплати комунальних послуг в українській столиці – мешканців закликають створити особистий електронний кабінет для зручного закриття рахунків. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії.

За словами комунальників, щоб зареєструватися в особистому кабінеті, потрібно вказати електронну пошту, вказати номер телефону та вигадати надійний пароль.

"Кілька простих кроків і ви керуватимете особовими рахунками, робитимете оплату та отримуватимете актуальну інформацію у будь-який час і з будь-якого місця", – зазначають у "Київгазі".

Також клієнти компанії можуть допомогти літнім родичам або знайомим користуватися послугами онлайн, прив'язавши до свого кабінету кілька рахунків.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися