Метро Києва впроваджує революційне нововведення: як зміниться проїзд

В українській столиці серйозно покращать умови проїзду у київському метрополітені

В українській столиці серйозно покращать умови проїзду в київському метрополітені — місто отримало перші шість нових вагонів підземки від Варшави. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, вагони належать до рухомого складу серії №81-717, який також експлуатується у київському метро. Вони, насамперед, будуть використані як технічні донори для капітальних ремонтів діючого рухомого складу.

Для Київського метрополітену це значна допомога, оскільки 80% рухомого складу – радянського виробництва. Подібні вагони експлуатуються у Варшавському метро.

Ця допомога Польщі забезпечить безперебійну роботу київського метрополітену, безпеку руху поїздів та безпечне перевезення пасажирів.

Нагадаємо, що із загарбники поліції не мають права штрафувати маршрутки в українській столиці за рух під час повітряної тривоги. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого громадською ініціативою Пасажири Києва.

За словами активістів, у Патрульній поліції Києва заявили, що Кодекс України про Адміністративні порушення не містить норм, згідно з якими поліція може притягувати водіїв до відповідальності за перевезення пасажирів під час тривоги.

У "Пасажирах Києва" закликають припинити дискримінувати пасажирів комунального транспорту на користь приватних перевізників.

Читайте также