Затори в Києві: де зараз труднощі з проїздом

Також труднощі з проїздом на Великій Окружній дорозі

До середини дня, 24 грудня, на низці вулиць Києва, як на лівому, так і на правому березі утворилися затори. Про це свідчать дані Google Maps.

Зокрема, затор утворився на Харківському шосе від Дарницької площі до вул. Тепловозної. Труднощі з проїздом на Південному мосту, вул. Саперно-Слобідській та Столичному шосе. Найбільше заторів у центрі Києва: на вул. Хрещатик, бульварі Лесі Українки, вул. Мечникова, вул. Великій Васильківській, вул. Саксанганского, вул. Льва Толского, бульварі Тараса Шевченка, вул. Пушкінській, вул. Жилянській, вул. Ярославів Вал.

Затори також на вул. Набережно-Луговій, вул. Набережно-Хрещатицькій, Гаванському мосту, вул. Набережно-Рибальській, вул. Глибочицькій, вул. Січових Стрільців, вул. Великій Житомирській, вул. Почайнинській, вул. Юрія Іллєнка, Володимирському узвозі.

Крім того, затори на Повітрофлотському проспекті, вул. В'ячеслва Чорновола, вул. Дегтярівській, проспекті Перемоги, вул. Вадима Гетьмана. Також труднощі з проїздом на Великій Окружній дорозі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Київрада ухвалила бюджет Києва на 2020 рік. На транспорт та дорожнє господарство будуть спрямовані 10,3 мільярда гривень.

Читайте также