На Київщині кілька днів буде сильна повінь: деталі

У Броварському районі на території Київської області протягом кількох днів очікується сильна повінь — оголошено перший рівень небезпеки

У Броварському районі на території Київської області протягом кількох днів очікується сильна повінь — оголошено перший рівень небезпеки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, до 15 травня на річці Дніпро у Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах утримуватиметься затоплення заплавних територій та часткове затоплення знижених прирічкових територій.

Також 12 травня продовжуватиметься повільне формування максимального рівня повені на Десні біля села Літки з підвищенням рівня на 1-3 см на добу.

Це супроводжуватиметься незначним затопленням знижених ділянок заплави нижче за пост Літки у Броварському районі. За надзвичайної ситуації людям радять дзвонити за номером 101.

Нагадаємо, що в українській столиці 12 травня очікується різке покращення погодних умов та потепління – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, на Київщині 12 травня мінлива хмарність, опадів не передбачається. Вітер переважно північно-східний – 5-10 м/с.

Температура по області складатиме 15-20°С. У Києві повітря прогріється до 18-20°С.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися