Метро Києва кардинально змінить умови роботи: важливе рішення КМВА

В українській столиці змінять умови роботи київського метрополітену — буде відкрито тимчасово закриті входи

В українській столиці змінять умови роботи київського метрополітену — буде відкрито тимчасово закриті входи на низці станцій підземки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КДВА Сергія Попка, з 14 травня будуть відкриті вестибюлі на станціях " Чернігівська", "Лівобережна", "Нивки", "Святошин", "Героїв Дніпра", "Оболонь", "Контрактова площа", "Васильківська", " Харківська" та "Позняки".

"Рішення узгоджено з Національною поліцією. Воно прийняте для комфортного пересування киян та гостей метрополітену. Київська міська військова адміністрація систематично працює над удосконаленням захисту та безпеки столиці, її мешканців. Але при цьому ми не забуваємо, що всі заходи безпеки мають максимально поєднуватися з комфортом цивільним. життя киян та гостей міста. Також підземні станції продовжують цілодобово працювати як укриття для людей", - сказав Попко.

Нагадаємо, що в українській столиці серйозно покращать умови проїзду в київському метрополітені — місто отримало перші шість нових вагонів підземки від Варшави. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, вагони належать до рухомого складу серії №81-717, який також експлуатується у київському метро. Вони, насамперед, будуть використані як технічні донори для капітальних ремонтів діючого рухомого складу.

Для Київського метрополітену це значна допомога, оскільки 80% рухомого складу – радянського виробництва. Подібні вагони експлуатуються у Варшавському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися