У Київському зоопарку бегемот Лілі повернулась до літнього вольєру (ФОТО)

Бегемотик Лілі знову зустрічає відвідувачів після «зимових канікул»

У Київському зоопарку бегемотик Лілі повернулась до свого літнього вольєру і знову зустрічає відвідувачів після "зимових канікул". Про це повідомляє Київська міська рада, передають "Коментарі".

Оскільки Лілі обожнює водні процедури, то спеціально до сезону для неї облаштували "пляжик" із пісочком та двометровою парасолькою зі справжнього пальмового листя.

Лілі 9 років, її вага – близько 1,9 т. Вона любить смачну та корисну їжу і за день споживає близько 60 кг кормів: 42 кг трави та рослинності, 5 кг – фруктово-овочевої суміші, 3 кг – спеціального гранульованого корму.

У КиївЗоо розпочався 117-й весняно-літній сезон, і майже всі тварини вже перейшли до своїх літніх майданчиків та ставків, а парк зазеленів та розквітнув красою квітів та дерев.

Нагадуємо, що на свої зелені острівці також повернулись лемури Джонік і Варік. Для переміщення між новими оселями для них є два спеціальні канати, довжиною понад 4 метри, які було закріплено між деревами, а ще затишний будиночок для відпочинку, дерев’яний грибок від спеки і дощу та помости для "пікніків".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися